PaperPhone, un telefon flexibil bazat pe tehnologia E-Ink (Video)

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 2.431 ori
<b>PaperPhone, un telefon flexibil bazat pe tehnologia E-Ink (Video)</b>Viitorul telefoanelor mobile ar putea arăta ca în imaginea de mai jos, cu terminale cu ecrane flexibile, precum acest prototip dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea Queen&#39;s din Canada. Aceștia au colaborat cu cercetătorii de la...

Viitorul telefoanelor mobile ar putea arăta ca în imaginea de mai jos, cu terminale cu ecrane flexibile, precum acest prototip dezvoltat de cercetătorii de la Universitatea Queen's din Canada. Aceștia au colaborat cu cercetătorii de la Universitatea de Stat din Arizona pentru dezvoltarea unui terminal flexibil bazat pe tehnologie E-Ink.

Tehnologia folosită pe acest prototip este similară cu cea pe care este bazat e-reader-ul Amazon Kindle. Handsetul poate fi folosit pentru a realiza apeluri telefonice, pentru a trimite mesaje text și pentru a asculta muzică. Interesant este modul de utilizare al ecranului flexibil, al cărui colț poate fi îndoit pentru a da pagina într-un e-book, imitând mișcarea din cazul unei cărți reale.

De asemenea, puteți strivi ecranul pentru a opri un apel telefonic și nu putem să nu observăm că prototipul prezentat aici pare a rula Android, semn clar că acest OS este viitorul. Singura problemă a noii generații de ecrane este rata de refresh, acest lucru însemnând că utilizatorii nu vor primi feedback animat în timp real.

Iată cum arată tehnologia în acest moment:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×