HTC Holiday, HTC Puccini și HTC Rider ajung pe web mai devreme decât ar fi trebuit

1.456 ori
<b>HTC Holiday, HTC Puccini și HTC Rider ajung pe web mai devreme decât ar fi trebuit</b>Deși e foarte probabil ca terminalele pe care le vedeți aici să fie modele HTC deja anunțate dar rebranduite pentru piața din SUA, iată cum arată HTC Puccini, HTC Rider și HTC Holiday. Toate acestea sunt modele Android cu designuri ce ne amintesc...

Deși e foarte probabil ca terminalele pe care le vedeți aici să fie modele HTC deja anunțate dar rebranduite pentru piața din SUA, iată cum arată HTC Puccini, HTC Rider și HTC Holiday. Toate acestea sunt modele Android cu designuri ce ne amintesc de HTC Desire S sau Sensation și au fost dezvăluite de cei de la Pocketnow.

HTC Holiday este similar cu mai vechiul HTC Aria, iar specificațiile sale sunt necunoscute deocamdată, asta dacă nu punem la socoteală camera frontală din colțul dreapta-sus. în aceeași imagine cu Holiday se afla HTC Puccini, o tabletă Android de 10 inchi, despre care din nou nu avem prea multe informații.

HTC Rider

HTC Rider este cel mai detaliat dintre aceste modele scăpate pe web, lista sa de specificații fiind cunoscută și incluzând un procesor dual core de 1.2GHz, un display qHD 3D de 4.3 inchi, 1GB RAM și suport pentru captură video 2D 1080p și 3D. Dotările sale ne amintesc foarte mult de HTC EVO 3D, asta dacă nu avem de-a face cu un rebranding în acest caz.

Din păcate aflăm că Rider va fi lansat doar în Coreea de Sud și nu va ajunge deocamdată și în alte țări. Care dintre aceste modele noi vi se pare cel mai tentant?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×