Parrot Flower Power, unealta de nădejde a agricultorilor ajunge la eMAG

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.207 ori
<b>Parrot Flower Power, unealta de nădejde a agricultorilor ajunge la eMAG</b>Tehnologia de ziua de astăzi nu &icirc;nseamnă doar smartphone, tablete, sau ceasuri purtabile, ci mult mai mult, iar Parrot ne demonstrează acest lucru prin senzorul Flower Power. După cum ne putem da seama direct din numele acestuia, avem parte de...

Tehnologia de ziua de astăzi nu înseamnă doar smartphone, tablete, sau ceasuri purtabile, ci mult mai mult, iar Parrot ne demonstrează acest lucru prin senzorul Flower Power. După cum ne putem da seama direct din numele acestuia, avem parte de un produs destinat agricultorilor în special.

Acest senzor este de departe cea mai de nădejde unealtă pentru agricultori, reușind să ofere informații precise cu privire la solul în care vor fi plantate pomi fructiferi, sau diferite plante cu rol ornamental. Parrot Flower Power măsoară umiditatea, temperatura și nivelul de fertilitate a solului, dar și temperatura aerului, respectiv lumina soarelui.

Și pentru a aduce un plus la capitolul interacțiune, acest senzor sosește și cu aplicații dedicate pentru principalele platforme mobile. Din această aplicație vom vedea informații utile cu privire la starea solului, nivelul de umiditate, dar și dacă plantele noastre au nevoie de fertilizator, sau de apă.

Practic, planta ne va anunța prin intermediul acestui senzor inteligent, ori de câte ori are nevoie de anumite elemente (apă, lumină, îngrășământ). De asemenea, în cadrul acestei aplicații companion, sunt incluse și peste 7000 de plante, fiecare dintre acestea fiind descrise pe larg alături de alte informații utile.

Senzor-ul Parrot Flower Power se va conecta la device prin intermediul conexiunii Bluetooth, iar potrivit companiei, durata de viață a bateriei sale, este de aproximativ 6 luni. Acest produs a ajuns recent și în stocul celor de la eMAG, retail ce îl comercializează pentru suma de 199 lei (la reducere de la 249 lei).

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×