PayPal anunta o metoda de integrare a platilor in aplicatii Android

Autor:  | Publicat în:  Software 1.236 ori
<b>PayPal anunta o metoda de integrare a platilor in aplicatii Android</b>Pe masura ce Google I/O continua, aflam detalii despre tot mai multe servicii asociate lui Google Android. PayPal, spre exemplu tocmai a anuntat Mobile Payments Library for Android, o metoda pentru developerii platformei Google de a integra plati PayPal...

Pe masura ce Google I/O continua, aflam detalii despre tot mai multe servicii asociate lui Google Android. PayPal, spre exemplu tocmai a anuntat Mobile Payments Library for Android, o metoda pentru developerii platformei Google de a integra plati PayPal in aplicatiile lor.

Clientii vor putea efectua tranzactii fara a parasi o anumita aplicatie, fie ca e vorba de un joc, de un software business sau o aplicatie de tip Maps. Aceasta oferta vine cu avantaje mari si pentru developeri, ei beneficiind de venituri fara a fi nevoie sa isi dea datele personale de pe cardul de credit.  Si totul via PayPal, care evident isi va opri comisionul aferent.

Aceasta este totusi o solutie third party si nu una nativa, dar nu fiti mirati daca PayPal isi va gasi concurenta in ograda Android, deoarece Google ar putea implementa sistemul propriu de plati in aplicatiile de pe platforma sa mobila.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×