LG Panther, telefon Windows Phone 7 prezentat in actiune

1.475 ori
<b>LG Panther, telefon Windows Phone 7 prezentat in actiune</b>Norocosii de la PocketLint, un site britanic specializat pe handseturi, au avut ocazia sa puna mana pe unul dintre primele smartphone-uri Windows Phone 7. Este vorba despre modelul LG Panther, pe care il puteti admira mai jos. &nbsp; &nbsp; Avem de-a face...

Norocosii de la PocketLint, un site britanic specializat pe handseturi, au avut ocazia sa puna mana pe unul dintre primele smartphone-uri Windows Phone 7. Este vorba despre modelul LG Panther, pe care il puteti admira mai jos.

Avem de-a face cu un prototip complet functional, al carui software functiona fara pic de lag, prezentand potentialul noii platforme mobile Microsoft. Demonstratia functiilor lui LG Panther a scos in evidenta faptul ca Facebook este integrat in platforma pe nesimtite, telefonul afisand automat update-urile de status ale contactelor din agenda telefonica.

LG Panther

Interesanta este si functia care permite utilizatorului sa dea click pe adrese si nume de strazi, vizualizand locatia lor pe harta si detalii despre aceste puncte de reper (via Bing, bineinteles). Trecem si la functiile multimedia, unde Zune este stapan, aplicatia in cauza descurcandu-se excelent, atat cu continuturi audio, cat si video.

LG Panther

O functie de apreciat a playerului Zune este aceea care cauta coperta unui album pentru utilizator, in ciuda faptului ca ascultati un simplu MP3, fara informatii extra. Xbox Live si functii de gaming sunt si ele incorporate pe LG Panther, suportand downloaduri de jocuri via Xbox Live Arcade si multe altele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×