Pegatron primește comenzi pentru iPhone 6 În versiunea de 4.7 inch

Autor:  | Publicat în:  Apple 756 ori
<b>Pegatron primește comenzi pentru iPhone 6 În versiunea de 4.7 inch</b>Pegatron, unul dintre partenerii asiatici ai celor de la Apple ar fi primit comenzi pentru modelul iPhone 6 de 4.7 inch, pe care a început să îl producă în fabricile sale. Informațiile vin de la publicația taiwaneză Industrial and Commercial...

Pegatron, unul dintre partenerii asiatici ai celor de la Apple ar fi primit comenzi pentru modelul iPhone 6 de 4.7 inch, pe care a început să îl producă în fabricile sale. Informațiile vin de la publicația taiwaneză Industrial and Commercial Times.

Furnizorul va produce în jur de 15% dintre modelele iPhone 6 de 4.7 inch, care ar urma să fie lansate în septembrie. Astfel, se pare că noile terminale vor fi împărțite ca producție între Foxconn și Pegatron. Ambele firme concurează pentru comenzile Apple, dar Pegatron are de partea sa prețuri mai agresive. în acest an Pegatron va livra pentru Apple în jur de 50 de milioane de unități, care includ modele iPhone 6, iPhone 5c și iPhone 4s.

Acest număr reprezintă o creștere de 40% față de anul trecut. De vreme ce nu avem nici un detaliu despre versiunea de 5.5 inch a lui iPhone 6 e posibil ca aceasta să fie amânată, așa cum se zvonise de altfel în ultima vreme. De la noul iPhone ne așteptam la un design mai subțire, o cameră mai bună, rezoluție crescută și un nou procesor la interior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×