Compania Xiaomi reușește să depășească gigantul Apple pe piața din China

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 791 ori
<b>Compania Xiaomi reușește să depășească gigantul Apple pe piața din China</b>în cursul zilei de astăzi, zi în care au sosit și primele date cu privire la cota de piață a vânzărilor de smartphone-uri în China din primul trimestru pe 2014, se pare că s-a produs o mică surpriză. Gigantul Apple Inc. a fost depășit de...

în cursul zilei de astăzi, zi în care au sosit și primele date cu privire la cota de piață a vânzărilor de smartphone-uri în China din primul trimestru pe 2014, se pare că s-a produs o mică surpriză. Gigantul Apple Inc. a fost depășit de către nimeni altul decât Xiaomi, producător ce reușește să ofere o gamă variată de produse la prețuri foarte atractive.

Un astfel de exemplu ar putea fi Xiaomi Redmi Note, un phablet cu ecran HD de 5.5 inch și procesor quad-core ce are un preț de pornire pe piață de doar 120 euro. Datele cu privire la cota de piață înregistrată de către vânzările de smartphone-uri din China au fost prezentate de către compania americană de research Counterpoint Technology Market Research.

Astfel, aflăm și faptul că Samsung își menține în continuare prima poziție cu o cotă de piață de 18%, urmat  îndeaproape de Lenovo cu 12%, în timp ce locul trei i-a revenit companiei Xiaomi cu o cotă de piață de 11%. Totodată, o nouă firmă intrată pe piață, și anume Oppo Electronics a reușit să obțină un procent de 3%.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×