Phablet-ul Doogee F7 Pro obține scoruri mai mari decât Huawei Mate 8 în testul benchmark AnTuTu; iată detalii

1.618 ori
<b>Phablet-ul Doogee F7 Pro obține scoruri mai mari decât Huawei Mate 8 în testul benchmark AnTuTu; iată detalii</b>&Icirc;n perioada Mobile World Congress, cei de la Doogee au dezvăluit oficial și phablet-ul F7 Pro - unul dintre primele terminale de pe piață ce adoptă procesorul deca-core Helio X20. De asemenea, telefonul ne mai oferă și 4 GB memorie RAM,...

În perioada Mobile World Congress, cei de la Doogee au dezvăluit oficial și phablet-ul F7 Pro - unul dintre primele terminale de pe piață ce adoptă procesorul deca-core Helio X20. De asemenea, telefonul ne mai oferă și 4 GB memorie RAM, hardware ce îl clasează direct în zona high-end.

Pentru a ne demonstra capabilitățile acestui model, cei de la Doogee îl compară cu nimeni altul decât Huawei Mate 8 în cadrul testului benchmark AnTuTu. Din capturile de ecran puse la dispoziție observăm că Doogee F7 Pro obține 93.467 puncte, în timp ce phablet-ul Huawei 92.746 puncte.

Cu toate că diferența nu este majoră, trebuie să-i acordăm lui Doogee F7 Pro câteva puncte în plus tocmai datorită prețului de comercializare foarte mic de doar 200 dolari. Printre dotările telefonului avem un display Quad HD de 5.7 inch, 64 GB spațiu intern de stocare și o cameră foto principală de 21 megapixeli.

Acest model aduce un senzor frontal de 8 megapixeli, dar și conectivitate LTE Cat.6, standard ce promite viteze de până la 300 Mbps la download. Revenind la preț, aflați că aceasta este și ideea de marketing a celor de la Doogee, și anume aceea de a oferi performanță maximă pentru cel mai mic preț posibil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×