Noi fotografii cu HTC 10 ajung pe internet; vedem un prototip funcțional de această dată

1.976 ori
<b>Noi fotografii cu HTC 10 ajung pe internet; vedem un prototip funcțional de această dată</b>După o perioadă de c&acirc;teva zile &icirc;n care leak-urile cu HTC 10 păreau a se fi oprit, iată că astăzi avem &icirc;n față noi fotografii cu flagship-ul pregătit de către taiwanezi. Vedem de această dată un prototip funcțional ce ne...

După o perioadă de câteva zile în care leak-urile cu HTC 10 păreau a se fi oprit, iată că astăzi avem în față noi fotografii cu flagship-ul pregătit de către taiwanezi. Vedem de această dată un prototip funcțional ce ne prezintă și homescreen-ul din Android 6.0 Marshmallow, OS însoțit de interfața HTC Sense.

Totodată putem aruncă o privire și asupra design-ului inspirat din ultimele 2-3 modele din seria One, telefonul fiind mai mult o combinație de idei și elemente. Cum știam încă din precedentele leak-uri, smartphone-ul ne va aduce un buton home fizic cu scanner de amprente, o cameră foto cu focalizare laser și un display cu rezoluție Quad HD.

Printre dotările telefonului vom mai întâlni procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, conectivitate 4G LTE și suport pentru carduri microSD. Cum leak-urile și zvonurile se tot adună în ultima vreme, ne-am putea aștepta ca lansarea lui HTC 10 să aibă loc foarte curând, poate chiar înainte de sfârșitul acestei luni.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×