Telefoanele Google Pixel ar putea avea preţuri mai ridicate decât cele Nexus; Google Pixel ar porni de la 650 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Google 1.283 ori
<b>Telefoanele Google Pixel ar putea avea preţuri mai ridicate decât cele Nexus; Google Pixel ar porni de la 650 de dolari</b>Dacă în anii trecuți smartphone-urile Nexus erau caracterizate de prețuri relativ acceptate puse în raport cu specificațiile aduse la pachet, se pare că începând de acum odată cu debutul noilor modele Pixel, va crește și prețul. Potrivit unui raport ajuns

Telefoanele Google Nexus au avut întotdeauna preţuri accesibile având în vedere dotările lor, cel puţin pentru publicul din SUA, dar se pare că abordarea nu va fi replicată şi de către noile modele Google Pixel, pe care le aşteptăm pe 4 octombrie. Terminalele cele noi, produse de către HTC ar urma să aibă un preţ de pornire de 649 dolari.

Google Pixel

Google Pixel e modelul care va costa atât, în vreme ce Pixel XL va fi chiar mai scump. Cei de la Android Police citează o sursă de încredere, care afirmă că preţul de mai sus e real. Varianta entry level de 32 GB e cea pentru care vom plăti această sumă. De remarcat că acelaşi blog scria recent că Pixel XL va ajunge pe piaţă la 650 dolari, iar Google Pixel ar costa sub 600 dolari. Acum 700 de dolari sună mai plauzibil pentru modelul mai mare.

Astfel de sume plasează noile modele la egalitate cu iPhone 7 spre exemplu, el pornind tot de la 649 dolari. Comparaţi acest preţ cu cel de 379 dolari al lui Nexus 5X şi o să obţineţi o discrepanţă clară. Chiar şi versiunea sa de 32 GB costă 429 dolari, deci tot un preţ bun. Fanii gamei Nexus, care au optat o perioadă pentru astfel de device-uri ar putea fi nemulţumiţi de nouă abordare de preţ, care pune modelele Pixel în acelaşi rând cu alte flagshipuri Android.

Rămâne de văzut în ce măsură telefoanele le va vinde direct Google sau dacă vor ajunge la operatori în timp util şi asta mai ales pe piaţa internaţională. Noile sume sunt și “sabotate” de producătorii chinezi care vor oferi handseturi cu dotări similare la aproape jumătate de preț. 

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×