Un oficial Nokia confirmă cel puţin 3 terminale Nokia ce vor debuta până la finalul acestui an; Posibil să fie două telefoane şi o tabletă

1.213 ori
<b>Un oficial Nokia confirmă cel puţin 3 terminale Nokia ce vor debuta până la finalul acestui an; Posibil să fie două telefoane şi o tabletă</b>La începutul săptămânii scriam de faptul că Nokia are ca arma secretă un fost CEO Rovio pentru revenirea sa pe piaţă, iar azi aflăm că primele modele de device-uri Nokia ar putea sosi mai devreme decât ne aşteptam. Şi informaţia nu e vreun zvon incert..

La începutul săptămânii scriam de faptul că Nokia are ca arma secretă un fost CEO Rovio pentru revenirea sa pe piaţă, iar azi aflăm că primele modele de device-uri Nokia ar putea sosi mai devreme decât ne aşteptam. Şi informaţia nu e vreun zvon incert de la o sursă anonimă, ci vine chiar de la un oficial Nokia, Mike Wang, preşedinte ale echipei de management.

Un oficial sus pus în cadrul filialei Nokia din China a confirmat că telefoane şi tablete cu Android ale acestei firme vor sosi în perioada următoare, mai precis în trimestrul 4. Sunt menţionate în jur de 3-4 device-uri, mai exact două telefoane şi fie una, fie două tablete. Iată cuvintele exacte ale oficialului, care vorba despre modele high end Nokia cu Android Nougat la bord:

Aceste două modele de smartphone-uri Nokia Android, plus încă unul sau două terminale ar urma să fie prezentate până la final de an 2016, dar în funcţie de teste şi dezvoltare data lansării ar putea fi mutată în trimestrul întâi al anului 2017.

Chiar şi HMD a confirmat recent că primele handset-uri ar fi gata, cel puţin cele de tip feature phone. Dacă unele telefoane Nokia viitoare au mai avut scăpări, prin benchmark-uri, randări mai mult sau mai puţin false şi clipuri promo Nokia, nu avem nici cea mai vagă idee ce ni se pregăteşte pe partea de tablete… dar dacă ne luăm după Nokia N1, succesorul ar trebui sa fie un device de calitate, la preţ bun. La fel de misterios e şi noul Z Launcher de altfel.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×