Philips Aurora I966, un telefon ce aduce o abordare complet nouă pentru Philips și Yun OS 3.0 ca platformă

2.806 ori
<b>Philips Aurora I966, un telefon ce aduce o abordare complet nouă pentru Philips și Yun OS 3.0 ca platformă</b>De obicei un telefon Philips reprezintă un prilej bun să aflăm care mai sunt evoluțiile bateriilor moderne de pe smartphone-uri, dar proaspăt descoperitul Philips Aurora I966 e mai mult decât un handset cu baterie atractivă. El schimbă designul...

De obicei un telefon Philips reprezintă un prilej bun să aflăm care mai sunt evoluțiile bateriilor moderne de pe smartphone-uri, dar proaspăt descoperitul Philips Aurora I966 e mai mult decât un handset cu baterie atractivă. El schimbă designul obișnuit Philips și platforma software.

Telefonul e unul complet nou și neanunțat, cu imagini in premiera publicate pe contul oficialYunOS de pe Weibo. YunOS este o denumire prescurtată a lui Aliyun OS, o distribuție Linux pentru telefoanele smart, bazată pe Android Open Source Project. Ea este creată de către o filială a companiei chinezești Alibaba, un soi de eBay local. Revenind la telefon în sine, el primește o interfață custom și un design atractiv.

Philips Aurora I966

Philips Aurora I966 vine cu un display cu diagonală între 5.5 și 6 inch, iar pe partea de conectivitate, el oferă suport 4G LTE, două sloturi SIM și o funcție dual standby. Zvonurile afirmă că telefonul va debuta în cadrul unui eveniment oficial programat pentru 20 octombrie. Trebuie să recunosc că mă intrigă acea "fereastră" sub blitzul camerei și e foarte posibil ca ea să fie un scanner de amprente sau senzor de puls.

Philips Aurora I966

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×