Fostul oficial Google, actual angajat Xiaomi Hugo Barra Îi dă replica lui Jony Ive, după remarca legată de furt

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.888 ori
<b>Fostul oficial Google, actual angajat Xiaomi Hugo Barra Îi dă replica lui Jony Ive, după remarca legată de furt</b>Scriam în această săptămână ca Jony Ive a discutat public&nbsp;despre companiile care fură designul Apple și numele Xiaomi a apărut și el în discuție. Oficialul Xiaomi Hugo Barra, fost angajat Google nu a lăsat replica așteptată și i-a...

Scriam în această săptămână ca Jony Ive a discutat public despre companiile care fură designul Apple și numele Xiaomi a apărut și el în discuție. Oficialul Xiaomi Hugo Barra, fost angajat Google nu a lăsat replica așteptată și i-a răspuns lui Jony Ive.

El a declarat că nu înțelege de ce numele Xiaomi e menționat public atât de des. Același Barra luase apărarea companiei chineze și atunci când au existat problemele cu transferurile de date personale de pe handseturile Xiaomi către servere din China. El a menționat și că există și alte companii care folosesc un limbaj de design similar cu cel Apple.

Simpaticul oficial a amintit și de marginile lui Xiaomi Mi4, dar și de similaritățile lui Galaxy Alpha cu modele Apple. Hugo Barra a declarat că dacă analizăm iPhone 6, el folosește un limbaj de design care datează de ceva vreme, ba chiar unul pe care HTC îl folosește de 5 ani. Nici eu nu m-am ferit să numesc Xiaomi "Apple al Chinei", dar mă refer la această sintagmă când vine vorba de creșterea lor spectaculoasă și de respectul pe care a început să îl impună acest nume, nu neapărat la design.

Vouă cum vi se pare acest schimb de replici? Sunt modelele Xiaomi similare cu handseturile Apple?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×