Philips S326 este cel mai nou smartphone Philips din Gama S, vine cu o baterie generoasă, dotări entry level

2.195 ori
<b>Philips S326 este cel mai nou smartphone Philips din Gama S, vine cu o baterie generoasă, dotări entry level</b>Philips a anunţat astăzi un nou smartphone din Gama S şi anume modelul Philips S326. Terminalul este un model dual SIM cu suport 4G şi e disponibil în oferta  Digi Mobil, dar şi la eMAg.ro şi alţi retaileri. Acest model se remarca prin bateria de 3000 mAh

Philips a anunţat astăzi un nou smartphone din Gama S şi anume modelul Philips S326. Terminalul este un model dual SIM cu suport 4G şi e disponibil în oferta Digi Mobil, dar şi la eMAG.ro şi alţi retaileri. Acest model se remarca prin bateria de 3000 mAh, generoasă pentru un telefon cu ecran de 5 inch.

Ea asigură 30 de ore de convorbiri sau 27 de zile de funcţionare în standby, pe hârtie cel puţin. La bord se afla şi un emiţător infraroşu, ce transforma handsetul în telecomanda pentru electrocasnice, televizoare, playere şi altele. Peste 4000 de device-uri sunt compatibile. Telefonul vine şi cu WiFi, Bluetooth 4.0 şi GPS, iar în zona frontală are un display HD de 5 inch.

Philips S326

Philips S326 pune la bătaie şi o cameră de 8 MP în spate şi de 2 MP frontală. La bord găsim un procesor quad core de 1.5 GHz, 8 GB stocare, 1 GB RAM şi slot microSD. Android 5.1 Lollipop este OS-ul de pe acest device. Preţul recomandat al produsului este de 449 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×