Philips V808, un handset Android cu specificatii de nivel mediu

1.705 ori
<b>Philips V808, un handset Android cu specificatii de nivel mediu</b>Philips V808 este al doilea telefon Android sub branding Philips, dupa modelul V900 si, ca si acesta, el urmeaza sa fie lansat in China. Speram ca handsetul sa nu ramana in exclusivitate disponibil pe teritoriu chinez, prin China Mobile. &nbsp; &nbsp;...

Philips V808 este al doilea telefon Android sub branding Philips, dupa modelul V900 si, ca si acesta, el urmeaza sa fie lansat in China. Speram ca handsetul sa nu ramana in exclusivitate disponibil pe teritoriu chinez, prin China Mobile.

Trecand la specificatii, aflam ca V808 vine cu un display HVGA touchscreen de 3.2 inchi, suport pentru widgeturi, GPS, o camera de 3.2 megapixeli, player audio si video, plus slot pentru carduri microSD de pana la  8 GB. Bateria noului Philips este o unitate de 1000 mAh, iar la capitolul conectivitate, handsetul ofera suport GSM/GPRS/EDGE.

Philips V808

Dupa cum vedeti si in imagini, Philips V808 vine cu un design simplist, dar destul de aratos. Nu avem inca informatii despre data de lansare sau pretul acestui nou model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×