Philips W7376, telefon midrange cu Android Învechit, dar baterie de cursă lungă

1.832 ori
<b>Philips W7376, telefon midrange cu Android Învechit, dar baterie de cursă lungă</b>Mereu când scriu un articol despre un telefon Philips știu din start că am de-a face cu un terminal cu baterie bună. Este și cazul lui Philips M7376, care în afară de baterie nu prea uimește cu vreo dotare a sa. &nbsp; Avem de-a face cu un...

Mereu când scriu un articol despre un telefon Philips știu din start că am de-a face cu un terminal cu baterie bună. Este și cazul lui Philips M7376, care în afară de baterie nu prea uimește cu vreo dotare a sa.

Avem de-a face cu un terminal midrange, care tocmai a fost anunțat în China și se pregătește de o lansare locală. Handsetul adoptă designul candybar și vine cu un corp metalic cu grosime de 9.9 mm. Telefonul încorporează un display qHD de 4.3 inch bazat pe tehnologie de laminare a sticlei (One Glass Solution), iar printre dotări găsim și un CPU dual core de 1.2 GHz.

Acest model Philips rulează învechitul deja Android 4.0 ICS, vine cu o cameră de 5 megapixeli, suport dual SIM și o funcție de economisire a energiei bateriei, care este o unitate de 2400 mAh. Nu avem infromatii despre preț deocamdată, iar orice sumă peste 200 de dolari ar fi prea mare pentru acest terminal, dacă mă întrebați pe mine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×