Philips W7376, telefon midrange cu Android Învechit, dar baterie de cursă lungă

Autor:  | Publicat în:  Philips 1.789 ori
<b>Philips W7376, telefon midrange cu Android Învechit, dar baterie de cursă lungă</b>Mereu când scriu un articol despre un telefon Philips știu din start că am de-a face cu un terminal cu baterie bună. Este și cazul lui Philips M7376, care în afară de baterie nu prea uimește cu vreo dotare a sa. &nbsp; Avem de-a face cu un...

Mereu când scriu un articol despre un telefon Philips știu din start că am de-a face cu un terminal cu baterie bună. Este și cazul lui Philips M7376, care în afară de baterie nu prea uimește cu vreo dotare a sa.

Avem de-a face cu un terminal midrange, care tocmai a fost anunțat în China și se pregătește de o lansare locală. Handsetul adoptă designul candybar și vine cu un corp metalic cu grosime de 9.9 mm. Telefonul încorporează un display qHD de 4.3 inch bazat pe tehnologie de laminare a sticlei (One Glass Solution), iar printre dotări găsim și un CPU dual core de 1.2 GHz.

Acest model Philips rulează învechitul deja Android 4.0 ICS, vine cu o cameră de 5 megapixeli, suport dual SIM și o funcție de economisire a energiei bateriei, care este o unitate de 2400 mAh. Nu avem infromatii despre preț deocamdată, iar orice sumă peste 200 de dolari ar fi prea mare pentru acest terminal, dacă mă întrebați pe mine.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×