Samsung Electronics pierde 12 miliarde de dolari la bursă În urma Încetinirii vânzărilor lui Galaxy S4

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.289 ori
<b>Samsung Electronics pierde 12 miliarde de dolari la bursă În urma Încetinirii vânzărilor lui Galaxy S4</b>Nu o spunem noi, ci o spun analiștii: Samsung Galaxy S4 a început să piardă din avântul vânzărilor inițiale, ceea ce s-a resimțit pe piața acțiunilor, unde Samsung Electronics a pierdut 12 miliarde de dolari în valoarea acțiunilor sale....

Nu o spunem noi, ci o spun analiștii: Samsung Galaxy S4 a început să piardă din avântul vânzărilor inițiale, ceea ce s-a resimțit pe piața acțiunilor, unde Samsung Electronics a pierdut 12 miliarde de dolari în valoarea acțiunilor sale.

Cotația a scăzut cu 6% și ea vine după ce Samsung a prezentat în ultimele zile o versiune Mini a terminalului sau flagship și una rezistenta la apă. în plus, la Google I/O 2013 a fost prezentată și o versiune Google Edition a terminalului, care ar putea atrage cumpărătorii care nu simpatizează interfața TouchWiz și nu doresc bloatware.

Analiștii afirmă că vânzările crescute și boomul inițial din luna aprilie pentru Galaxy S4 s-a diminuat considerabil. Nu e vorba doar despre acest model, ci de întreaga piață smartphone, conform lui Kim Young-Chan, analist al Shinhan Investment Corp. Vânzările de terminale high end sunt sub așteptări, se pare. între timp Apple va porni în această lună un program care le permite deținătorilor de iPhone-uri mai vechi să își dea terminalele la schimb cu unul nou, practic un program "Rabla" pentru iPhone.

JPMorgan a redus estimările cu privire la vânzările de terminale S4, afirmând că au fost deja reduse și comenzile cu 20-30% pentru luna iulie. Credeți că va continua acest trend descendent?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×