Pioneer E82L este un smartphone LTE din China, cu dotări midrange, arătos, În bej

545 ori
<b>Pioneer E82L este un smartphone LTE din China, cu dotări midrange, arătos, În bej</b>Pioneer este un brand cunoscut pe piața echipamentelor audio, iar tot Pioneer este și producătorul telefonului de mai jos, deși nu putem garanta că aceste două branduri reprezintă aceeași firmă. Logo-ul seamănă ce-i drept, iar handsetul pe care...

Pioneer este un brand cunoscut pe piața echipamentelor audio, iar tot Pioneer este și producătorul telefonului de mai jos, deși nu putem garanta că aceste două branduri reprezintă aceeași firmă. Logo-ul seamănă ce-i drept, iar handsetul pe care îl vedeți mai jos este Pioneer E82L, în cazul în care vă întrebați.

Acest telefon e prezentat pe bej, alb și negru și rulează Android 4.4.x KitKat, iar la interior avem un procesor 64 bit MediaTek MT6732, un chipset quad core tactat la 1.5 GHz. Acest smartphone integrează un display IPS LCD 720p de 5 inch, o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 2 MP, ambele cu senzor CMOS. Aflați că el oferă și suport TD-LTE și TD-SCDMA și este un device dual SIM.

Pioneer E82L suporta Bluetooth 4.0, WiFi b/g/n, NFC Type A/B, iar printre dotările acestui handset se numără și 1 GB RAM și 8 GB stocare. Avem la bord și o baterie de 2000 mAh, plus un difuzor ce pare a fi de mari dimensiuni în spate. Nu cunoaștem prețul acestui terminal și rămâne în continuare un mister proveniența brandului său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×