Vertu Aster Chevron este un smartphone de lux, cu preţ mai mic decât de obicei şi dotări de flagship din 2014

1.674 ori
<b>Vertu Aster Chevron este un smartphone de lux, cu preţ mai mic decât de obicei şi dotări de flagship din 2014</b>Compania Vertu ce este specializată în lansarea de smartphone-uri de lux, ne prezintă astăzi un nou astfel de model - unul numit Aster Chevron. Spre deosebire de celelalte produse din gamă, acesta vine la un preț ceva mai mic, dar păstrează în continuare

Vertu ne propune un nou telefon de lux, de această dată un model cu preţ mai mic decât suntem obişnuiţi, dar tot mult peste medie. E vorba despre Vertu Aster Chevron, pe care îl admirăm mai jos şi care vine cu trăsăturile obişnuite de design pentru un Vertu.

Vertu Aster Chevron

Seria Aster debuta anul trecut, iar Aster Chevron vine cu un spate fabricat din ţesătură italiana elegantă, cu rezistenţă sporită. Disponibil pe negru, albastru sau roz, terminalul integrează şi titanium de nivel 5, ceea ce îl face foarte rezistent. Ca specificaţii acest model e identic cu primul Aster, oferind un procesor quad core Snapdragon 801, demn de un flagship al anului 2014.

Vertu Aster Chevron

Vine şi cu un ecran Full HD de 4.7 inch, cu protecţie din cristal de safir şi rulează Android 5.1 Lollipop. Există aici şi difuzoare stereo, o cameră principală de 13 MP cu tehnologie Hasselblad şi 2 GB RAM. Primim 64 GB stocare, o baterie de 2275 mAh şi suport pentru încărcare wireless. Preţul este de 4200 de dolari, destul cât pentru o maşină bună, dar o nimica toată pentru un fotbalist chiar şi din Liga 1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×