Pivnita cu secrete a celor de la Nokia; colectionarele de telefoane (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.742 ori
<b>Pivnita cu secrete a celor de la Nokia; colectionarele de telefoane (Video)</b>Daca sunteti impatimiti ai brandului Nokia, nu va puteti totusi compara cu aceste 2 angajate ale finlandezilor, care au colectionat TOATE handseturile produse vreodata de companie si le prezinta in urmatorul clip: Lucrand de nu mai putin de 20 de ani...

Daca sunteti impatimiti ai brandului Nokia, nu va puteti totusi compara cu aceste 2 angajate ale finlandezilor, care au colectionat TOATE handseturile produse vreodata de companie si le prezinta in urmatorul clip:

Lucrand de nu mai putin de 20 de ani pentru Nokia, cele 2 doamne se ocupa cu alegerea celor de mai reprezentative 100 de terminale, pentru o expozitie de design din Fiskars, Finlanda. Tarja Österberg si Annamari Qvist sunt persoanele ideale pentru alegerea acestor handseturi, avand in vedere experienta lor indelungata in cadrul companiei.

In timpul selectiei riguroase, numerosi angajati din biroul celor doua se opreau pentru a privi telefoanele, aducandu-si aminte de primul lor model Nokia, de preferatul lor, sau de terminalele pe care le-au lansat. Care a fost primul tau telefon Nokia? Dar ultimul? Si preferatul?

[Via: Conversation.nokia.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×