Plătește cu PayPal acum cu autentificarea prin amprentă pe baza lui Samsung Galaxy S5 (Video)

Autor:  | Publicat în:  PayPal 937 ori
<b>Plătește cu PayPal acum cu autentificarea prin amprentă pe baza lui Samsung Galaxy S5 (Video)</b>PayPal profită de lansarea lui Samsung Galaxy S5 și de funcția sa de deblocare prin scanarea amprentei lansând o aplicație de plăti cu mobilul care suporta autentificare biometrică pe handset. PayPal a lansat aplicații speciale pentru Galaxy S5...

PayPal profită de lansarea lui Samsung Galaxy S5 și de funcția sa de deblocare prin scanarea amprentei lansând o aplicație de plăti cu mobilul care suporta autentificare biometrică pe handset.

PayPal a lansat aplicații speciale pentru Galaxy S5 în această săptămână, iar folosind softul lor vă puteți loga în contul PayPal cu o singură scanare de amprentă. și asta în loc să mai scrieți parola. Același lucru se aplică și pentru plăti online, iar cu un singur swipe de deget pe butonul Home ați achiziționat bunul dorit.

Datele legate de amprenta sunt stocate pe serverele PayPal, care nu sunt afectate de deja faimosul HeartBleed, în cazul în care vă întrebați. Aparent există o aplicație PayPal și pentru ceasul Samsung Gear 2, dar și suport pentru Gear Fit, astfel că veți primi notificări legate de plăți și accepta oferte speciale în magazine pe aceste ceasuri.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×