Vivo Xshot, nou flagship al companiei chineze BBK Își face apariția Într-o primă imagine

Autor:  | Publicat în:  BBK 947 ori
<b>Vivo Xshot, nou flagship al companiei chineze BBK Își face apariția Într-o primă imagine</b>După ce anterior, unele dintre companiile de renume din China cum ar fi Oppo, și-au lansat terminalele flagship pentru acest an, iată că și cei de la BBK se pregătesc pentru lansarea unui astfel de device ce va fi cunoscut sub numele de Vivo Xshot....

După ce anterior, unele dintre companiile de renume din China cum ar fi Oppo, și-au lansat terminalele flagship pentru acest an, iată că și cei de la BBK se pregătesc pentru lansarea unui astfel de device ce va fi cunoscut sub numele de Vivo Xshot.

Acesta și-a făcut de curând apariția pe numeroase site-uri din China într-o serie de imagini ce scot la iveală partea din spate a device-ului și senzorul camerei foto ce este însoțit de un bliț dual-tone. Deși terminalul arată foarte bine, rămâne de văzut dacă este vorba despre ceva autentic, sau este doar o randare făcută pe baza unor dimensiuni scăpate pe web.

Vivo Xshot, nou flagship al companiei chineze BBK Își face apariția Într-o primă imagine

Din punct de vedere al specificațiilor, aflăm că Vivo Xshot va sosi cu un display Full HD 1920x1080 pixeli, o cameră principală de 13 megapixeli, o cameră frontală de 8 megapixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB RAM și conectivitate LTE 4G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×