Spy Shop Black Friday 2017

Posesorii de Sony Xperia Z1 Compact raportează unele probleme Întâmpinate la capitolul captură foto

Autor:  | Publicat în:  Sony 1.536 ori
<b>Posesorii de Sony Xperia Z1 Compact raportează unele probleme Întâmpinate la capitolul captură foto</b>Potrivit unui raport venit din partea posesorilor de Sony Xperia Z1 Compact, se pare că mulți dintre aceștia au întâlnit fenomenul denumit &ldquo;flash bleed&rdquo;, atunci când au dorit să realizeze fotografii în condiții low-light sau pe timp...

Potrivit unui raport venit din partea posesorilor de Sony Xperia Z1 Compact, se pare că mulți dintre aceștia au întâlnit fenomenul denumit “flash bleed”, atunci când au dorit să realizeze fotografii în condiții low-light sau pe timp de noapte. Acest fenomen a fost întâlnit și pe iPhone 4 versiune pe alb, smartphone ce a întârziat să își facă apariția pe piață tocmai din cauza acestei probleme.

Din câte se poate observa, în fotografii apar nuanțe de mov sau albastru, care strică calitatea imaginii aproape în totalitate. De asemenea, se pare că utilizatorii versiunilor pe roz și galben sunt cei care întâmpină această problemă mai mult, în comparație cu posesorii versiunilor pe negru.

Posesorii de Sony Xperia Z1 Compact raportează unele probleme Întâmpinate la capitolul captură foto

în cadrul unui forum german au fost strânse peste 180 de comentarii până în acest moment despre acest subiect și numărul acestora este în continuuă creștere. Fenomenul de “flash-bleeding” apare și atunci când ținem degetul mult prea aproape de senzorul camerei foto, dar potrivit posesorilor de terminale Xperia Z1 Compact, acest lucru nu s-a întâmplat în momentul realizării fotografiilor.

BLACK FRIDAY 2017! (Live Blogging)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×