Problemele cu camera au reținut iPhone 4 alb să fie lansat până acum... detalii de la Steve Wozniak

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.906 ori
<b>Problemele cu camera au reținut iPhone 4 alb să fie lansat până acum... detalii de la Steve Wozniak</b>Steve Wozniack, co-fondatorul Apple, a fost recent invitat la o sesiune de discuții în cadrul Engadget Show, unde a oferit detalii despre problemele noi ale lui iPhone 4. Se pare că versiunea de culoare albă ar fi fost amânată de câteva ori, din...

Steve Wozniack, co-fondatorul Apple, a fost recent invitat la o sesiune de discuții în cadrul Engadget Show, unde a oferit detalii despre problemele noi ale lui iPhone 4. Se pare că versiunea de culoare albă ar fi fost amânată de câteva ori, din cauza uneor probleme cu camera.

Astfel, o fotografie facută cu blițul activat folosind telefonul de culoare albă se vedea neclar, ca și cum ar fi fost realizată printr-un strat de celofan. Zvonurile afirmă că vina ar fi a carcasei albe care ar putea să reflecte prea multă lumină a blițului. în plus Wozniak a menționat și probleme cu senzorul de proximitate, dar oficialul Apple e convins că lucrurile s-au rezolvat și handsetul e gata de livrare.

în mod ciudat, co-fondatorul gigantului din Cupertino a ținut neapărat să laude Android pentru realizările sale, recunoscând chiar anumite avantaje ale telefoanelor cu acest OS la bord în fața lui Apple iPhone. Spre exemplu, funcția Voice Actions din Android 2.2 este una între preferatele lui Steve Wozniak, conform spuselor sale. De asemenea, tastatura Swype este favorita oficialului Apple, chiar și în comparație cu cea de pe iPhone.

Interesantă schimbarea de atitudine a acestui personaj inedit, care nu cu mult timp în urmă, în alt interviu critica Android și afirma că nu va fi vreodată la nivelul lui iOS.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×