Apple și Samsung rămân cei mai mari producători de telefoane, HTC pierde teren

1.213 ori
<b>Apple și Samsung rămân cei mai mari producători de telefoane, HTC pierde teren</b>Cel mai nou raport al celor de la ComScore ne indică faptul că Samsung și Apple au câștigat cota de piață în ultimul trimestru, iar iPhone-ul rămâne la varf pe moment, deși Android domină&nbsp;segmentul OS-urilor mobile. &nbsp; Cele mai noi...

Cel mai nou raport al celor de la ComScore ne indică faptul că Samsung și Apple au câștigat cota de piață în ultimul trimestru, iar iPhone-ul rămâne la varf pe moment, deși Android domină segmentul OS-urilor mobile.

Cele mai noi date de la ComScore, aplicate pentru trimestrul 4 de anul trecut arata că Apple a ajuns de la o cotă de piață de 40.6% la una de 41.8%. și Samsung a câștigat 1.2% cota de piață, dar evoluția sa a fost de la 24.9% la 26.1%, deci mai puțin impresionantă. Producătorii din top 5 au rămas cam aceiași, cu Motorola aflată pe locul 3, ajungând la 6.7% după o scădere de 0.1% și LG pe locul 4, cu 6.6%.

HTC se află în picaj, se pare, păstrând locul 5, dar scăzând cu 1.4%, pentru a ajunge la 5.7%. Scăderea celor de la HTC poate fi pusă pe seama faptului că nu au mai lansat un telefon atractiv de ceva vreme, iar HTC M8 nu se anunță a fi o revoluție, ci doar un mic upgrade al lui One… Ar fi interesant de vazut cine vine din spate să ia locul HTC. Poate o companie din China?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×