Posesorii de telefoane Lumia vor putea urmări conferința Nokia de pe 11 iulie de pe terminalele lor

917 ori
<b>Posesorii de telefoane Lumia vor putea urmări conferința Nokia de pe 11 iulie de pe terminalele lor</b>După cum bine știți deja, Nokia are programat un eveniment pe bază de "zoom" pe 11 iulie, după cum chiar finlandezii au menționat într-o invitație de presă. Evenimentul are cel mai probabil rolul de a ne prezenta cameraphone-ul Nokia EOS, ajuns...

După cum bine știți deja, Nokia are programat un eveniment pe bază de "zoom" pe 11 iulie, după cum chiar finlandezii au menționat într-o invitație de presă. Evenimentul are cel mai probabil rolul de a ne prezenta cameraphone-ul Nokia EOS, ajuns atât de des pe web în ultima vreme.

Ei bine, astăzi Nokia postează pe site-ul comunității Conversations modalitățile prin care veți putea privi evenimentul de pe 11 iulie. Dacă am calculat bine, acest eveniment are loc într-o zi de joi, la ora 18:00 a României. Veți putea să priviți evenimentul prin live streaming, probabil pe site-ul Conversations dacă vă aflați la PC, sau veți avea parte de streaming pe telefonul vostru Lumia.

Dacă până acum era neclară rezoluția camerei de pe Nokia EOS, teaserul cu "41 de milioane de motive de a fi prezent pe 11 iulie" indica prezența unui senzor de 41 de megapixeli. E probabil vorba despre o versiune evoluată a camerei de pe Nokia 808 Pureview, telefon testat de noi vara trecută. Nokia EOS ar putea fi un phablet până la urmă, conform speculațiilor recente care îi asociau un ecran de 5.3 inch. Veți urmări evenimentul cu noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×