Următorul smartphone Meizu va avea un procesor 8 core, 128 GB memorie internă; CEO-ul confirmă!

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.400 ori
<b>Următorul smartphone Meizu va avea un procesor 8 core, 128 GB memorie internă; CEO-ul confirmă!</b>Meizu și Xiaomi sunt două companii chineze pe care va trebui să le urmărim pe viitor, mai ales că ele s-ar putea remarca pe plan internațional, la fel cum a făcut-o deja Oppo. Meizu în special, are un terminal foarte puternic în pregătire, iar...

Meizu și Xiaomi sunt două companii chineze pe care va trebui să le urmărim pe viitor, mai ales că ele s-ar putea remarca pe plan internațional, la fel cum a făcut-o deja Oppo. Meizu în special, are un terminal foarte puternic în pregătire, iar CEO-ul companiei ne oferă detalii interesante.

Bai YongXiang, CEO-ul menționat anterior a discutat despre Meizu MX3 și a dezmințit câteva zvonuri legate de acest nou model. într-un interviu cu site-ul rus Mobiltelefon, oficialul Meizu a afirmat că handsetul va aduce un nou design, total ergonomic și foarte plăcut de utilizat. în plus, noul ROM al companiei, Flyme 3.0 va fi optimizat pentru utilizarea cu o singură mână, iar lookul sau simplist va aminti ușor de iOS 7.0.

Următorul smartphone Meizu va avea un procesor 8 core, 128 GB memorie internă; CEO-ul confirmă!

știm că noul telefon va fi oferit în 3 opțiuni de culoare (alb, negru și o a treia variantă necunoscută încă) și că va incorpora un display de 5 inch produs de Sharp. Mă aștept aici la un panou IGZO cu rezoluție Full HD. Mai interesant este că bossul Meizu a confirmat și utilizarea unui procesor Exynos 5 Octa 8 core pe acest smartphone, plus o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony. De parcă asta nu ar fi de ajuns, Meizu MX3 va avea și o versiune LTE cu 128 GB memorie internă. Cum vă suna acest super smartphone chinezesc?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×