Posibil "Happy End" pentru telenovela numită Desire! Android 2.3 Gingerbread sosește În această lună!

1.839 ori
<b>Posibil "Happy End" pentru telenovela numită Desire! Android 2.3 Gingerbread sosește În această lună!</b>Posesorii de telefoane HTC Desire au avut parte de o ultimă lună tumultoasă, aflând ca nu vor primi vreodată Gingerbread ca update, pentru ca apoi HTC să revină asupra deciziei și să ceară răgaz până la sosirea actualizării software....

Posesorii de telefoane HTC Desire au avut parte de o ultimă lună tumultoasă, aflând ca nu vor primi vreodată Gingerbread ca update, pentru ca apoi HTC să revină asupra deciziei și să ceară răgaz până la sosirea actualizării software. Telenovela continuă, în episodul de azi utilizatorii primind promisiunea că vor beneficia de Gingerbread până la finalul lunii.

Inițial HTC afirmase că nu dorește să compromită experiența Sense și de aceea nu va lansa un Gingerbread știrbit pentru HTC Desire. Ei bine, la doar o zi după aceste afirmații, urmate de criticile fanilor pe Facebook și Twitter, producătorul taiwanez a revenit asupra deciziei sale și ne-a promis că Gingerbread va sosi totuși pe Desire, dar cu niște funcții lipsă. Dacă ar fi să fim răutacioși, am spune că au procedat la dezinformare în mod deliberat, doar să atenueze nemulțumirea utilizatorilor vis-a-vis de UI-ul Sense ciopârțit.

Ar fi fost cel puțin bizar ca noul software să nu ruleze pe acest terminal, care oferă 576 MB RAM și 512 MB ROM, destul ca unele soluții third party să aducă deja Android 2.3 pe handset. Cu puțin timp în urmă am aflat că soluția software finală se află în fază de testare internă și acum avem și un termen limită pentru sosirea sa: până la finalul lunii iulie.

Sperăm ca HTC să își respecte promisiunea, și să nu dezamăgească in stil Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×