Tastatura Swype acum și pe iOS, dar doar cu jailbreak (Video)

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.346 ori
<b>Tastatura Swype acum și pe iOS, dar doar cu jailbreak (Video)</b>Tastatura Swype este probabil cea mai comodă modalitate de input touch pe care am experimentat-o și nu înțeleg de ce Apple nu ne oferă această opțiune drept standard pe iPhone. Ei bine, puteți instala acum o tastatură Swype pe terminalele iOS,...

Tastatura Swype este probabil cea mai comodă modalitate de input touch pe care am experimentat-o și nu înțeleg de ce Apple nu ne oferă această opțiune drept standard pe iPhone. Ei bine, puteți instala acum o tastatură Swype pe terminalele iOS, dar doar dacă acestea au trecut prin jailbreak.

Andrew Liu lucrează la portarea lui Swype pe iOS, după cum se vede și în clipul din acest articol. în acest moment, după cum puteți observa, nu apare și linia albastră care marchează traseul degetului pe ecran între literele cuvântului, dar aceasta este doar o versiune beta. în plus, unii utilizatori vor fi deranjați de opțiunile literelor care tot apar pe ecran.

Totuși, dacă sunteți destul de curajoși pentru a rula un software personalizat pentru un telefon cu jailbreak, iată ce trebuie să faceți:

1. Intrați pe jailbreakme.com pentru un jailbreak rapid și curat
2. Adăugați acest repository: http:// wynd.x10.mx
3. Descărcați de aici Swype
4. Așteptați actualizări și corectări de bug-uri

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×