Gingerbread pentru HTC Desire infirmat de producătorul telefonului! Rămân soluțiile third party...

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.416 ori
<b>Gingerbread pentru HTC Desire infirmat de producătorul telefonului! Rămân soluțiile third party...</b>Unul dintre cele mai apreciate telefoane Android ale ultimilor ani este HTC Desire și așteptăm cu toții cu nerăbdare actualizarea sa la Android 2.3 Gingerbread. Ei bine, se pare că aceasta nu va mai avea loc, cel puțin nu oficial, după cum ne...

Unul dintre cele mai apreciate telefoane Android ale ultimilor ani este HTC Desire și așteptăm cu toții cu nerăbdare actualizarea sa la Android 2.3 Gingerbread. Ei bine, se pare că aceasta nu va mai avea loc, cel puțin nu oficial, după cum ne informează HTC România pe pagina sa de Facebook și pe contul de Twitter.

Iată și motivul oficial menționat de companie:

"Echipele noastre de ingineri au lucrat intens în ultimele luni la realizarea actualizării Gingerbread pentru HTC Desire fără a compromite experiența HTC Sense cu care v-am obișnuit pentru telefoanele noastre. Totuși, ne pare rău dar trebuie să ne asumăm că nu există suficientă memorie care să permită portarea Gingerbread și păstrarea experienței HTC Sense pe HTC Desire. Ne pare foarte rău pentru dezamăgirea pe care această știre o va provoca multora dintre voi."

E interesant să aflăm că inginerii HTC nu au găsit soluția pentru a rula HTC Sense și Android 2.3 pe memoria lui Desire (576 MB RAM, 512 MB ROM), în vreme ce hackerii și dezvoltatorii independenți au realizat acest proces de ceva vreme. Evident, este vorba aici de păstrarea intactă a experienței Sense pe Desire, pe care nu o garantează vreun ROM personalizat.

Totuși dezvoltatorii third party au reușit să oferee alternative la actualizările oficiale și ne întrebam, dacă aceștia au reușit, inginerii HTC de ce nu le urmează exemplul?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×