Posibile date de sosire a update-ului Android 4.4 KitKat pentru device-urile Samsung au fost scăpate pe internet

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.722 ori
<b>Posibile date de sosire a update-ului Android 4.4 KitKat pentru device-urile Samsung au fost scăpate pe internet</b>Suntem siguri că majoritatea posesorilor de terminale Samsung așteaptă cu nerăbdare ca producătorii să anunțe momentul în care Android 4.4 KitKat să fie disponibil și pentru terminalele lor. Câteva posibile date de lansare a acestui update au...

Suntem siguri că majoritatea posesorilor de terminale Samsung așteaptă cu nerăbdare ca producătorii să anunțe momentul în care Android 4.4 KitKat să fie disponibil și pentru terminalele lor. Câteva posibile date de lansare a acestui update au fost scăpate pe internet, acestea facând referire la următoarele modele: Galaxy S4, Galaxy Note 3, Galaxy S3 și Galaxy Note 2.

Până în acest moment doar cei de la HTC și Motorola au dezvăluit datele de lansare a lui Android 4.4 KitKat pe unele dintre terminalele lor. O presupusă noțită venită de la departamentul de Cercetare și Dezvoltare Samsung din India, a fost scăpată pe internet. Aceasta detaliază planurile Samsung cu privire la disponibilitatea lui Android 4.4 KitKat pe câteva dintre smartphone-urile produse.

Momentan nu există nici o modalitate prin care se poate atesta autenticitatea acestei notițe, dar intervalul de timp în care acest update va sosi este unul destul de similar cu cel practicat de către Samsung. Potrivit documentului,  Samsung Galaxy S4 I9500 și Samsung Galaxy Note 3 SM-900 vor primi update-ul Android 4.4 în ianuarie 2014, iar modelele mai vechi ca Samsung Galaxy S3 I9300 și Samsung Galaxy Note 2 SM-N7100, vor primi acest update în perioada martie-aprilie 2014. Deși Samsung nu a vorbit public despre update-urile la Android 4.4, în caz că această notiță se dovedește adevărată, posesorii terminalelor menționate mai sus vor avea ceva timp de așteptat pentru actualizare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×