Samsung porneşte programul de înlocuire a lui Galaxy Note 7 în România; Utilizatorii pot primi un Note 7 nou, fără probleme cu bateria

1.418 ori
<b>Samsung porneşte programul de înlocuire a lui Galaxy Note 7 în România; Utilizatorii pot primi un Note 7 nou, fără probleme cu bateria</b>De astăzi și filiala Samsung România pornește programul de înlocuire a lui Galaxy Note 7 - deținătorii phablet-ului urmând a primi un handset nou cu baterie fără probleme.

După ce am aflat că a demarat programul de înlocuire a modelelor Note 7 cu baterie cu probleme în Marea Britanie, azi descoperim că acest program a demarat şi la noi. Astfel, posesorii de modele Note 7 din România pot primi un nou device la schimb.

Indicator baterie

Programul de înlocuire a fost oferit de Samsung după ce a fost decisă rechemarea unităţilor Note 7 în urmă a zeci de cazuri de incendii sau explozii ale bateriei, semnalate în ultimele săptămâni. Samsung subliniază că problemele au fost întâlnite în număr foarte mic, dar siguranţa utilizatorilor e pe primul loc, de aici şi decizia de a înlocui unităţile.

Samsung oferă şi o actualizare software pentru posesorii de modele Note 7 achiziţionate încă din perioada de precomandă. Actualizarea limitează încărcarea bateriei la 60%, iar software-ul e disponibil chiar de azi. Cei care primesc un nou Note 7 la schimb cu cel iniţial pot fi liniştiţi legat de starea bateriei, iar acest lucru e semnalat cu un icon verde pentru baterie în bara de notificări.

Partenerii Samsung sunt cei care oferă noi modele Note 7 în locul celor iniţiale, dar şi posibilitatea de a schimba phabletul cu un S7 sau S7 Edge, plus diferenţa de bani. Produsele trebuie returnate la magazinele de unde au fost cumpărate. Mai multe detalii găsiţi aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×