GT Racing 2 review: simulatorul de curse testat pe Allview X1 Soul, nu e totuși un Gran Turismo (Video)

2.060 ori
<b>GT Racing 2 review: simulatorul de curse testat pe Allview X1 Soul, nu e totuși un Gran Turismo (Video)</b>Gameloft a lansat titlul GT Racing 2 cu pretenții de simulator de curse, iar noi am testat acest joc pe Allview X1 Soul, flagship-ul quad core cu ecran Full HD al companiei autohtone. Jocul e disponibil gratuit și ocupa cam 1 GB spațiu de stocare....

Gameloft a lansat titlul GT Racing 2 cu pretenții de simulator de curse, iar noi am testat acest joc pe Allview X1 Soul, flagship-ul quad core cu ecran Full HD al companiei autohtone. Jocul e disponibil gratuit și ocupa cam 1 GB spațiu de stocare.

Titlul a fost lansat pe 13 noiembrie și nu e chiar un simulator în adevăratul sens al cuvântului. Pentru început fizică acestui joc e nerealista, dar apreciem totuși varietatea circuitelor și a automobilelor. Avem la dispoziție 1400 de întreceri, 4 unghiuri de vizualizare a camerei și 67 de automobile licențiate oficial. E vorba despre modele Lamborghini, Bugatti, Mazda, BMW, Audi și multe altele.

GT Racing 2 review

13 circuite principale vă sunt puse la dispoziție, cu diferite momente ale zilei și condiții meteo. Jocul dispune și de multiplayer, dar e greu să găsiți o sesiune cu jucători conectați. Allview X1 Soul rulează fără probleme și fără lag acest joc, iar grafică arată bine și pe setări maxime. Totuși mă așteptam la o fizică mai bună și la o grafică mai bine realizată în acest titlu.

GT Racing 2 review

Inteligența artificială e destul de bună aici, iar rivalii voștri se descurcă destul de bine la volan, cei virtuali cel puțin. Ce nu apreciez deloc aici e controlul, care dă senzația de imprecizie, fie că optați pentru tilt sau touch. Jocul primește o notă de 7 din 10 de la noi și îl descărcați de aici pentru Android sau de aici pentru iOS.

Preț telefon

​GT Racing 2 review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×