Imagini sosite din China ne oferă o privire asupra design-ului pe care Huawei P10 l-ar putea adopta

1.594 ori
<b>Imagini sosite din China ne oferă o privire asupra design-ului pe care Huawei P10 l-ar putea adopta</b>Platforma chineză Weibo a devenit în ultimul timp o sursă foarte bogată în materie de leak-uri ce ne prezintă smartphone-uri încă nelansate pe piață, rețea de socializare unde astăzi au fost încărcate o serie de imagini cel puțin interesante la prima

Un detaliu pe care și voi l-ați remarcat probabil, este acela că în ultimul timp din ce în ce mai multe leak-uri sosesc de pe platforma chineză Weibo unde sunt postate specificații, dar și fotografii cu smartphone-uri încă nelansate. Chiar astăzi pe această rețea de socializare au fost încărcate o serie de imagini cel puțin interesante la prima vedere.

Huawei P10

Materialele sugerează că avem aici de-a face cu un prototip pentru smartphone-ul Huawei P10, lucru cam greu de crezut.. Există câteva elemente ce par a indica faptul că telefonul pe care îl vedem aici este doar o clonă a lui P9, logo-ul unei companii numită Dreams fiind remarcat pe carcasa spate a acestui terminal alături de inscripția HANZO în locul logo-ului LEICA. 

Avem ca un soi de dovadă a faptului că avem de-a face cu o clonă și comentariul unui cititor de pe Phone Arena. Acesta spune că smartphone-ul pe care îl vedem aici este o replică a flagship-ului P9 ce este vândut în China la un preț de doar 95 dolari. Firma producătoare ar fi specializată în lansarea de clone pentru modele populare, printre ele numărându-se și iPhone 7.

Cum nu putem fi siguri de acest lucru, nu putem decât să privim aceste imagini ca un soi de preview pentru design-ul pe care Huawei P10 l-ar putea adopta, prezența unui scanner de amprente amplasat frontal fiind sugerată anterior de către un zvon care a ajuns tot pe Weibo.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×