Imagini sosite din China ne oferă o privire asupra design-ului pe care Huawei P10 l-ar putea adopta

1.652 ori
<b>Imagini sosite din China ne oferă o privire asupra design-ului pe care Huawei P10 l-ar putea adopta</b>Platforma chineză Weibo a devenit în ultimul timp o sursă foarte bogată în materie de leak-uri ce ne prezintă smartphone-uri încă nelansate pe piață, rețea de socializare unde astăzi au fost încărcate o serie de imagini cel puțin interesante la prima

Un detaliu pe care și voi l-ați remarcat probabil, este acela că în ultimul timp din ce în ce mai multe leak-uri sosesc de pe platforma chineză Weibo unde sunt postate specificații, dar și fotografii cu smartphone-uri încă nelansate. Chiar astăzi pe această rețea de socializare au fost încărcate o serie de imagini cel puțin interesante la prima vedere.

Huawei P10

Materialele sugerează că avem aici de-a face cu un prototip pentru smartphone-ul Huawei P10, lucru cam greu de crezut.. Există câteva elemente ce par a indica faptul că telefonul pe care îl vedem aici este doar o clonă a lui P9, logo-ul unei companii numită Dreams fiind remarcat pe carcasa spate a acestui terminal alături de inscripția HANZO în locul logo-ului LEICA. 

Avem ca un soi de dovadă a faptului că avem de-a face cu o clonă și comentariul unui cititor de pe Phone Arena. Acesta spune că smartphone-ul pe care îl vedem aici este o replică a flagship-ului P9 ce este vândut în China la un preț de doar 95 dolari. Firma producătoare ar fi specializată în lansarea de clone pentru modele populare, printre ele numărându-se și iPhone 7.

Cum nu putem fi siguri de acest lucru, nu putem decât să privim aceste imagini ca un soi de preview pentru design-ul pe care Huawei P10 l-ar putea adopta, prezența unui scanner de amprente amplasat frontal fiind sugerată anterior de către un zvon care a ajuns tot pe Weibo.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×