Iată cele 3 variante de culoare asociate lui Huawei P10; verde, auriu și albastru

1.648 ori
<b>Iată cele 3 variante de culoare asociate lui Huawei P10; verde, auriu și albastru</b>În urmă cu doar câteva zile chiar cei de la Huawei dezvăluiau prin intermediul unei imagini teaser faptul că viitorul flagship P10 va sosi în variante de culoare ceva mai speciale. Astăzi mulțumită lui @evleaks avem și fotografii cu telefoanele reprezenta

În urmă cu doar câteva zile cei de la Huawei dezvăluiau un teaser interesant prin care se făcea aluzie la noile variante de culoare destinate flagship-ului P10, variante despre care am aflat chiar ieri că au fost create prin intermediul unui parteneriat încheiat cu Pantone. Astăzi, mulțumită lui @evleaks avem și imagini în care telefoanele sunt reprezentate pe acele nuanțe de culoare indicate anterior.

Huawei P10

Este vorba despre variantele pe albastru, auriu și verde - modele arătoase și moderne totodată care par a avea acea strălucire asociată metalului șlefuit. De aici, cea mai arătoasă variantă din punctul meu de vedere pare a fi cea pe albastru care îi dă o eleganță aparte telefonului.

Remarcăm și în imaginile de aici camera foto duală cu bliț dual-tone, telemetru laser și optică Leica, iar în partea frontală camera selfie, earpiece-ul, senzorii de luminozitate și o noutate a seriei - un buton home fizic cu scanner de amprente. Telefonul ar urma să vină cu display de 5.5 inch, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și cu Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×