Poşta Română livrează coletele eMAG.ro printr-un proiect pilot în Buzău şi Târgovişte

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 930 ori
<b>Poşta Română livrează coletele eMAG.ro printr-un proiect pilot în Buzău şi Târgovişte</b>Poşta Romană a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă &icirc;ncheierea unui parteneriat cu retailerul eMAG.ro, prin care va livra coletele sale. Pentru &icirc;nceput va fi pus &icirc;n funcţiune un proiect pilot, livrările av&acirc;nd loc...

Poşta Romană a anunţat în această săptămână încheierea unui parteneriat cu retailerul eMAG.ro, prin care va livra coletele sale. Pentru început va fi pus în funcţiune un proiect pilot, livrările având loc în Buzău şi Târgovişte în prima fază.

Astfel, cei care îşi comandă produsele de la eMAG îşi vor putea ridica coletele de la oficiile poştale din acele localităţi. Operatorul vrea să extindă serviciul în cele peste 800 de oficii poştale ce oferă acces VPN. Acest serviciu este destinat unui public de nişă, cel compus din persoane ce nu au timp să aştepte curierii acasă sau să ajungă la sediul retailerului.

Operatorul naţional de servicii poştale va prelua, sorta şi livra coletele partenerului la sediul celor două unităţi care au demarat proiectul. Clientul eMAG.ro poate selecta această opţiune acum în ultimele etape ale realizării comenzii. Acest parteneriat este de folos şi pentru Poşta Română, care în ultimii ani a înregistrat o scădere a numărului de unităţi active şi o scădere a popularităţii în rândul persoanelor din România.

Expediţiile eMAG vor fi monitorizate prin sistemul Track & Trace pe tot parcursul lor, iar destinatarii vor primi un SMS atunci când coletul ajunge la Poştă. La rândul său Posta va anunţa disponibilitatea pentru ridicare a coletului. Poşta Română va păstra coletele avizate timp de 10 zile calendaristice de la preluarea lor de la eMAG.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×