Xiaomi Mi 5 e torturat în faţa camerei: zgâriat, ars şi îndoit (Video)

1.455 ori
<b>Xiaomi Mi 5 e torturat în faţa camerei: zgâriat, ars şi îndoit (Video)</b>Flagship-ul celor de la Xiaomi, și anume modelul Mi 5, nu scapă de testele de tortură realizate de canalul de Youtube JerryRigEverything. Astfel, vedem telefonul suspus unor teste de rezistență la zgârieturi, la foc, dar și la celebrul test de îndoire

Cunoscutul canal YouTube JerryRigEverything a realizat un nou test destructiv pentru un smartphone de top al momentului, după ce deja făcuse praf alte câteva flagshipuri. De această dată Xiaomi Mi 5 i-a intrat în colimator, iar el trece prin chinuri mai jos. Între timp aflaţi că şi noi avem în teste acest device.

Întâi îl vedem zgâriat cu un cutter foarte ascuţit, atât pe lentila camerei, cât şi pe butonul Home unde nu sufera prea rau şi chiar pe rama din aluminiu apoi. Aceasta din urma e foarte uşor de zgâriat, după cum se vede. Urmează apoi arderea ecranului cu o brichetă Bic, care nu pare să producă daune prea mari. A urmat şi un test de îndoire, unde smartphone-ul nu s-a comportat chiar bine.

El s-a îndoit destul de uşor, având punctul de flexiune în zona butonului Power. Având în vedere că e mai subţire decât Galaxy S7, e foarte uşor şi îngust, terminalul era predispus la astfel de probleme. Panoul sau de sticlă din spate arăta ca un ou după îndoire, dar cumva bateria scapa teafără şi nici componentele de la interior nu sunt foarte afectate.

Mare atenţie cu Mi 5 în buzunarul din spatele blugilor deci!

 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×