Precomenzile lui Samsung Galaxy S10 sunt mult peste aşteptări şi peste Galaxy S9, cel puţin în China

1.478 ori
<b>Precomenzile lui Samsung Galaxy S10 sunt mult peste aşteptări şi peste Galaxy S9, cel puţin în China</b>Au început să apară şi primele date despre precomenzile lui Galaxy S10, iar veştile sunt îmbucurătoare pentru Samsung. Aflăm că precomenzile noii serii de telefoane le depăşesc pe cele ale generaţiei Galaxy S9 şi depăşesc şi aşteptările

Au început să apară şi primele date despre precomenzile lui Galaxy S10, iar veştile sunt îmbucurătoare pentru Samsung. Aflăm că precomenzile noii serii de telefoane le depăşesc pe cele ale generaţiei Galaxy S9 şi depăşesc şi aşteptările, cel puţin pe piaţa din China.

Conform Ice Universe, sursă de informaţii la fel de solidă ca Evan Blass, se pare că Samsung ar fi primit de două ori mai multe precomenzi în primele 2 ore faţă de Galaxy S9 în 24 de ore anul trecut. Precomenzile au început în China joi, iar data oficială de lansare în magazine este 8 martie. Samsung a înregistrat o scădere de livrări şi vânzări în ultimele trimestre, punctele sale nevralgice fiind China şi India, cele mai mari pieţe smartphone de pe glob.

India este cucerită de seria Galaxy M şi Galaxy A-urile noi, în vreme ce în China pare a performa Galaxy S10. China este o piaţă greu de cucerit, pentru că acolo o duc bine brandurile locale. Samsung avea acolo o cotă de doar 0.8% în trimestrul 2 din 2018, aflându-se pe locul 12. Galaxy S10 ar putea aduce totuşi ceva schimbări de clasament.

Galaxy S10e porneşte de la 654 de euro în China, pentru versiunea cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. S10+ costă 916 euro, iar S10 porneşte de la 785 euro. Toate cele 3 modele vin cu procesoare Snapdragon 855 acolo, iar cei care au făcut precomană primii vor primi un încărcător wireless cadou.

Înainte să jubileze Samsung pe seama vânzărilor din China aşteptăm şi cifre oficiale legate de precomenzi, care vor apărea probabil luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×