Producția lui Samsung Galaxy S10 a început cu o lună mai devreme decât se aștepta inițial

5.482 ori
<b>Producția lui Samsung Galaxy S10 a început cu o lună mai devreme decât se aștepta inițial</b>Finalul de săptămână ne aduce vești noi despre Samsung Galaxy S10, de această dată fiind vorba despre detalii cu privire la producția terminalelor din serie. Informația vine din partea celor de la AllAboutSamsung și dezvăluie

Finalul de săptămână ne aduce vești noi despre Samsung Galaxy S10, de această dată fiind vorba despre detalii cu privire la producția terminalelor din serie. Informația vine din partea celor de la AllAboutSamsung și dezvăluie faptul că sud-coreenii de la Samsung au dat deja startul producției de modele S10, S10 Lite și S10+, asta cu o lună mai devreme decât se aștepta inițial.

Această comparație este făcută cu data la care a început producția lui Galaxy S9, un detaliu ce ne indică faptul că noile modele S10 vor fi disponibile în magazine ceva mai devreme. Din câte se vehiculează, lansarea oficială a celor 3 sau 4 terminale din seria Galaxy S10 va avea loc pe 24 februarie, cu o zi înainte de startul târgului de tehnologie MWC 2019 din Barcelona.

Undeva la început de martie vor începe și vânzările propriu-zise din magazine și ar fi cazul să ne așteptăm la unele oferte speciale odată cu precomanda telefonului, cu toate că la S9 dacă îmi amintesc bine Samsung România nu a oferit un asemenea beneficiu la achiziție.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×