Protecţia de ecran a lui Samsung Galaxy S10+ este aplicată peste Galaxy Note 7 şi se potriveşte aproape perfect

2.852 ori
<b>Protecţia de ecran a lui Samsung Galaxy S10+ este aplicată peste Galaxy Note 7 şi se potriveşte aproape perfect</b>Am văzut în ultima vreme multiple protecţii de ecran scăpând pentru telefoanele din seria Galaxy S10. Fie că e vorba despre Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Lite sau Galaxy S10+, toate au apărut online. Ei bine una dintre acele scăpări

Am văzut în ultima vreme multiple protecţii de ecran scăpând pentru telefoanele din seria Galaxy S10. Fie că e vorba despre Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Lite sau Galaxy S10+, toate au apărut online. Ei bine una dintre acele scăpări este folosită azi pentru a ne dezvălui extra informaţii. Aflăm că protecţia de ecran a lui Galaxy S10+ a fost aplicată unui Galaxy Note 7 şi ce a ieşit descoperiţi mai jos.

Galaxy S10+

Galaxy Note 7 nu e chiar cel mai fericit ales telefon pentru a proba o protecţie de Galaxy S10+ şi mă mir că a găsit un utilizator de pe Weibo aşa ceva. Vă reamintesc că phabletul Samsung lansat acum 2 ani a avut probleme cu supraîncălzirea, bateria şi designul şi au fost şi câteva cazuri de explozie care au dus la retragerea sa de pe piaţă.

Dar nu despre asta vorbim azi, ci despre faptul că dimensiunile sale se potrivesc cu cele ale lui Galaxy S10+. Totuşi e posibil ca în acel corp similar ca dimensiune să între o diagonală mult mai mare, datorită muchiilor mai înguste. Galaxy S10+ ar trebui să aibă un ecran de 6.44 inch, cu aproape 0.8 inch mai mare decât cel de 5.7 inch de pe Galaxy Note 7. Practic cine ţine în mână un Note 7 acum are o idee de cum i se va potrivi în mâna Galaxy S10+. Ca să vă faceţi o idee, Note 7 măsura 7.9 mm în talie, 153.5 mm în lungime şi 73.9 mm în lăţime.

Vedem şi decupajul pentru camera frontală duală aici, o premieră pentru telefoanele Samsung, la fel ca şi camera duală selfie. A se remarca şi faptul că avem margini curbate ale protecţiei de Galaxy S10+, care se duc exact pe urmă formelor lui Galaxy Note 7. Ca să nu mai vorbim de cât spaţiu câştigăm în lipsa bărbiei cu buton Home de pe Note 7.

Galaxy S10+ e aşteptat în jurul datei de 24 februarie, când va fi anunţat împreună cu Galaxy S10, Galaxy S10 Lite şi Galaxy S10 Beyond X probabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×