Predictii in legatura cu iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 795 ori
<b>Predictii in legatura cu iPhone</b>"Nebunia" lunii mai a fost American Idol, iar nebunia lunii iunie se pare ca fi Apple iPhone, care va fi pus in vanzare peste cateva saptamani. Sezonul isteriei iPhone incepe miercuri, cand seful Apple, Steve Jobs va vorbi despre mult-asteptatul terminal...

"Nebunia" lunii mai a fost American Idol, iar nebunia lunii iunie se pare ca fi Apple iPhone, care va fi pus in vanzare peste cateva saptamani.

Sezonul isteriei iPhone incepe miercuri, cand seful Apple, Steve Jobs va vorbi despre mult-asteptatul terminal in cadrul unei conferinte din California. Acestuia i se va alatura Bill Gates, iar intre timp inginerii de la AT&T luceaza de zor pentru a testa capacitatile iPhone-ului in reteaua wireless. Va reamintim ca reteaua AT&T a fost cumparata de Cingular, care si-a schimbat recent numele in... AT&T.

Apple a incheiat un contract in exclusivitate cu AT&T pe 5 ani, anuntandu-se a fi un parteneriat de succes. Noul terminal va costa 499 de dolari (modelul de 4GB) si 599 (modelul de 8GB). Ne putem intreba de ce oare costa acest terminal atat de mult, in conditiile in care AT&T vinde telefonul Samsung BlackJack la pretul de 100 de dolari. Iata explicatia unui specialist in legatura cu pretul noului terminal de la Apple: un iPod popular (Nano de 4GB), costa 200 de dolari, iar daca veti cumpara si un RIM BlackBerry sau Palm Treo, veti plati 200 de dolari cel putin. Aceste doua plus un telefon, fac cat un iPhone, atat la capitolul pret, cat si dotari.

S-a afirmat despre telefonul celor de la Apple ca va oferi o experienta incredibila la capitolul browsing, fiind primul "iPod widescreen" produs si ca toate aplicatiile vor fi extrem de intuitive, multumind publicul. Am inceput numaratoare inversa pana la momentul lansarii oficiale a telefonului si va vom tine la curent cu toate zvonurile si detaliile care au legatura cu acest telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×