Sony Ericsson se alatura proiectului WiMAX (4G)

1.269 ori
<b>Sony Ericsson se alatura proiectului WiMAX (4G)</b>Sony-Ericsson a anuntat ieri ca s-a alaturat Forumului WiMAX, un grup de companii care au ca scop dezvoltarea noilor tehnologii wireless. Aceasta decizie, da celebrului producator de terminale mobile posibilitatea de a folosi noi tehnologii, care vor fi...

Sony-Ericsson a anuntat ieri ca s-a alaturat Forumului WiMAX, un grup de companii care au ca scop dezvoltarea noilor tehnologii wireless.

Aceasta decizie, da celebrului producator de terminale mobile posibilitatea de a folosi noi tehnologii, care vor fi incorporate in viitoarele sale telefoane. Nu a fost anuntat inca niciun terminal, dar este foarte posibil sa vedem in curand pe piata carduri pentru notebookuri si smartphone-uri care vor asigura o viteza sporita a conexiunilor. Conform reprezentatilor Sony-Ericsson decizia companiei este o "incercare de a intelege tehnologia si oportunitatile generate de aceasta".

WiMAX este considerata frecvent tehnologia 4G, datorita vitezei si puterii sale de acoperire: cunoscuta si ca 802.16e, conexiunea va oferi viteze similare cu cea WiFi, daca nu chiar superioare. Diferenta vine din faptul ca WiMAX va acoperi zone unde conexiunile actuale au acces mai greu. Noua tehnologie rezolva de asemenea problemele ce apar in cadrul unei conexiuni 3G, atunci cand un numar mare de utilizatori folosesc reteaua.

Lansarea oficiala a WiMAX va avea loc in SUA, la jumatatea anului 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×