Google Calendar pentru telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  Google 1.138 ori
<b>Google Calendar pentru telefonul mobil</b>Implicarea gigantului Google in industria mobila creste pe zi ce trece si nu va anuntam (inca) lansarea lui gPhone, in schimb veti putea folosi serviciul Google Calendar pe telefonul dumneavoastra. Serviciul functioneaza perfect, afisand o lista cu...

Implicarea gigantului Google in industria mobila creste pe zi ce trece si nu va anuntam (inca) lansarea lui gPhone, in schimb veti putea folosi serviciul Google Calendar pe telefonul dumneavoastra.

Serviciul functioneaza perfect, afisand o lista cu planurile tale zilnice, desi din pacate nu exista inca o metoda de a sterge un event dupa adaugarea sa. Astfel de eventuri pot fi adaugate prin folosirea ferestrei "Quick Box" din partea inferioara a ecranului. Va trebui doar sa descrieti ce implica acel event, o intalnire de afaceri, cumparaturi cu sotia sau o bere cu prietenii.

De exemplu, scriind "Pauza de masa la ora 14:00" adauga acest event calendarului tau. Google Calendar se dovedeste a fi extrem de util, in special daca il foloseati deja in varianta sa pentru PC, sau daca nu v-ati familiarizat cu Windows Mobile Calendar si optiunile sale de sincronizare. Probabil un astfel de serviciu pare inutil pentru cei ce folosesc banalele memento-uri disponibile pe orice fel de telefon mobil, dar in era tehnologiei si un memento trebuie sa se adapteze, devenind un serviciu complex de remindere si eventuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×