Predicţiile legate de veniturile HTC pe trimestrul 2 sunt mai scăzute decât se aştepta

530 ori
<b>Predicţiile legate de veniturile HTC pe trimestrul 2 sunt mai scăzute decât se aştepta</b>HTC a postat astăzi predicţii cu privire la veniturile companiei pe trimestrul 2, cifrele fiind mai scăzute dec&acirc;t se aştepta. Proiecţiile indică venituri de 1.5 miliarde de dolari pe trimestrul 2 din acest an. &nbsp; E vorba despre intervalul...

HTC a postat astăzi predicţii cu privire la veniturile companiei pe trimestrul 2, cifrele fiind mai scăzute decât se aştepta. Proiecţiile indică venituri de 1.5 miliarde de dolari pe trimestrul 2 din acest an.

E vorba despre intervalul aprilie-iunie, iar suma menţionată mai sus reprezintă o creştere trimestrială cu 10.8%, până la 22.9%, mult mai mică decât cea de 50% estimată de analişti în prealabil. Profitul net ar urma să crească cu până la 23.5%, un salt de la 19.7% în primul trimestru al acestui an. În primele 3 luni ale anului curent, HTC A înregistrat o creştere a veniturilor cu 25% faţă de anul precedent.

Între timp a fost lansat HTC One M9, dar şi modelul HTC One M9+, cu dotări superioare flagshipului, inclusiv rezoluţie crescută şi scanner de amprente. HTC a realizat şi schimbări de management în ultimele luni, cu Cher Wang drept CEO şi Peter Chou mutat la şefia lui HTC Future Labs. Aşteptam acum şi câteva modele noi Desire şi poate şi o tabletă nouă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×