Veniturile HTC pe ultima lună au fost dezamăgitoare, totuşi în creştere faţă de iulie

700 ori
<b>Veniturile HTC pe ultima lună au fost dezamăgitoare, totuşi în creştere faţă de iulie</b>În cursul zilei de astăzi, 7 septembrie, compania taiwaneză HTC a dezvăluit cifrele oficiale ce ne indică veniturile obținute de către firmă în ultima lună. Deși aceste rezultate sunt unele dezamăgitoare, se remarcă o mică creștere față de luna iulie când

HTC a anunţat oficial veniturile pe luna august, care sunt sub aşteptări chiar şi faţă de predicţiile experţilor. Aceasta a fost luna consecutivă cu numărul 17 de declin pentru companie şi ea pune atingerea profitului în trimestrul actual sub semnul întrebării.

Firma a postat venituri de 209.47 milioane de dolari, o scădere de 4.51% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Totuşi suma reprezintă şi o creştere de 4.12% faţă de veniturile din iulie 2016. HTC a obţinut venituri în primele 8 luni ale acestui an care sunt cam cu 50% mai mici faţă de primele 8 luni din 2015. Între timp preşedintele zonei smartphone şi terminale conectate, Chang Chia-lin a liniştit investitorii, afirmând că vede profit în viitorul companiei şi o creştere de venituri.

În special headsetul VR Vive ar trebui să impulsioneze profitul. Livrările de telefoane HTC 10, actualul flagship al companiei ar urma să fie identice sau mai mari faţă de cele din trimestrul trecut, dar tot sunt sub aşteptări. Totuşi luând în calcul livrările HTC din ultimele luni, şansele sunt minime că segmentul lor smartphone să devină profitabil în trimestrul actual.

Vânzările smartphone pe iulie au reprezentat 68% din veniturile totale din trimestrul trecut. Rămâne de văzut dacă se va simţi şi aportul lui HTC One A9s anunţat săptămâna trecută.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×