Preferăm telefoane subțiri sau baterii mari? HTC are răspunsul!

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.505 ori
<b>Preferăm telefoane subțiri sau baterii mari? HTC are răspunsul!</b>în ultimii ani s-a dus o bătălie pentru subtierea gadgeturilor, de la televizoare la tablete și smartphone-uri. Astfel, avem acum un terminal de 6.7 mm grosime de la Huawei, dar aparent publicul preferă baterii mai mari decât telefoane mai subțiri,...

în ultimii ani s-a dus o bătălie pentru subtierea gadgeturilor, de la televizoare la tablete și smartphone-uri. Astfel, avem acum un terminal de 6.7 mm grosime de la Huawei, dar aparent publicul preferă baterii mai mari decât telefoane mai subțiri, sau cel puțin așa par a spune mai toți utilizatorii recent. Uitați-vă numai la comentariile de la articolele Mobilissimo.ro și la ce valuri face Motorola Droid RAZR MAXX doar pentru bateria sa.

Ei bine HTC preferă să mizeze pe grosime scăzută, afirmând că studiile sale de piață indică faptul că utilizatorii prefera în continuare subțirimea în locul super bateriilor. și la urma urmei, de ce nu ar fi ambele combinate? HTC One X ne-a oferit în teste cam 2 zile de funcționare și e un telefon cu grosime scăzută, deci se poate. E drept că nu se ridică la înălțimea bateriei lui Droid RAZR MAXX, dar e pe drumul cel bun. De asemenea, eu sunt sigur că există o limită virtuală de grosime pe care producătorii nu o vor trece vreodată.

Ce rost are să ai un telefon mai subțire de 5-6 milimetri? La acea limită se vor opri producătorii de telefoane, cel puțin până apar terminalele flexibile, care schimba total ideea de grosime și de format clasic pentru un smartphone. Cererea de baterii mai bune vine în special pe fondul răspândirii tehnologiei LTE și telefoanelor compatibile. Până și Apple a preferat să îngroașe noul iPad, doar de dragul unei baterii care să ofere tot 10 ore de funcționare și 9 ore de funcționare 4G. Voi ce ați prefera?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×