Samsung pregătește lansarea sCloud pe 3 mai 2012

Autor:  | Publicat în:  Samsung 781 ori
<b>Samsung pregătește lansarea sCloud pe 3 mai 2012</b>Un site din Coreea de Sud spune că Samsung ar pregăti lansarea unui serviciu de cloud. Denumirea lui ar fi sCloud / s-Cloud - o variație în acest sens. Vă dați seama că vor să rivalizeze din acest punct de vedere cu iCloud de la Apple. &nbsp;...

Un site din Coreea de Sud spune că Samsung ar pregăti lansarea unui serviciu de cloud. Denumirea lui ar fi sCloud / s-Cloud - o variație în acest sens. Vă dați seama că vor să rivalizeze din acest punct de vedere cu iCloud de la Apple.

Serviciul oferit de Samsungnu ar fi limitat în ce privește ceea ce poți uploada. Va funcționa precum Dropbox sau viitorul Google Drive. S-ar oferi acces la filme, show-uri TV, muzică. Se va putea accesa content gratuit sau plătit pe tabletă, laptop sau smartphone. Spațiul gratut va depăși 5 GB.

Asistența tehnică se pare că va fi asigurată de către Microsoft. Am înțeles de curând că Microsoft este în proces de transformare și vrea să devină o compane axată pe cloud. Parteneriatul cu Samsung ar fi de anvergură. Vom vedea mai multe detalii pe 3 mai 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×