Preşedintele SUA Barack Obama a renunţat în sfârşit la BlackBerry şi a trecut la un telefon mai modern... dar inutil

2.898 ori
<b>Preşedintele SUA Barack Obama a renunţat în sfârşit la BlackBerry şi a trecut la un telefon mai modern... dar inutil</b>În cadrul emisiunii The Tonight Show, președintele SUA - Barack Obama a dezvăluit faptul că nu mai folosește smartphone-ul BlackBerry, trecând la un smartphone modern. Acesta vorbește și despre sugestiile primite din partea staffului său potrivit

Fidelitatea lui Barack Obama faţă de brandul BlackBerry era poate justificată cu 8 ani în urmă, dar în ziua de azi, cu BB pe ducă a venit şi momentul ca şeful de stat să treacă la un device mai modern. El a explicat tranziţia în cadrul emisiunii The Tonight Show, cu Jimmy Fallon că amfitrion. Vedeţi momentul în clipul de mai jos.

Preşedintele SUA a afirmat că a fost primul din succesiunea de şefi de stat din America cu un BlackBerry în buzunar, fiind modern atunci când a ajuns la Casa Alba. În câţiva ani handsetul avea să fie demodat, iar cei din stafful său i-au sugerat upgrade-ul la un "smartphone adevărat". Problema e că el a primit un telefon ultra securizat, care nu făcea fotografii, nu putea trimite mesaje sau suna.

Nici măcar playerul muzical nu funcţiona, iar oficialul de stat a comparat device-ul cu un telefon de jucărie pentru cei mici. În 2014 aflăm că stafful de la Casa Alba şi experţii în securitate testau modele Android pentru preşedinte, inclusiv unele de la Samsung şi LG. În ultimele luni tot mai multe persoane de la Casa Albă au trecut la iPhone, deci nu ne-ar mira că Barack Obama să aibă măcar ca al doilea sau al treilea handset un model Apple sau vreun device cu Android.

Cert e că la nivel oficial e cam gata cu BlackBerry-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×