Nokia și BlackBerry pregătesc lansări de noi telefoane pentru mijlocul acestei luni

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.166 ori
<b>Nokia și BlackBerry pregătesc lansări de noi telefoane pentru mijlocul acestei luni</b>Prima săptămână din mai aproape a trecut și cel mai important eveniment al acestei luni este cu siguranță Google I/O, în cadrul căruia vom vedea noua versiune Android. Tot la mijlocul acestei luni vom vedea și noi telefoane Nokia și BlackBerry,...

Prima săptămână din mai aproape a trecut și cel mai important eveniment al acestei luni este cu siguranță Google I/O, în cadrul căruia vom vedea noua versiune Android. Tot la mijlocul acestei luni vom vedea și noi telefoane Nokia și BlackBerry, deoarece și aceste companii au programate conferințe importante.

Nokia are o conferință de presă programată pentru 14 mai, unde va prezenta un nou model de telefon Lumia, care ar putea include o cameră de 41 de megapixeli, conform analiștilor. BlackBerry și-ar putea lansa telefonul Q10 și în țările în care nu a debutat încă acest model QWERTY și ar putea confirma în sfârșit modelul R10, care a tot ajuns pe web în ultima vreme.

Evenimentul BlackBerry Live are loc în Orlando, între 14 și 16 mai. E posibil să vedem și un update la BlackBerry 10.1 tot la acel eveniment și eventual o serie de noi aplicații specifice platformei. Nu m-ar mira să vedem și un nou PlayBook, deoarece a trecut mult de la prezentarea unei noi tablete BlackBerry. In ce priveste noul model Nokia, el ar putea fi terminalul EOS sau Lumia 928.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×