Update: "Xiaomi va cumpara BlackBerry" - președintele Lin Bin confirmă

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.431 ori
<b>Update: "Xiaomi va cumpara BlackBerry" - președintele Lin Bin confirmă</b>Privim cu precauţie maximă această veste, mai ales că vine pe canale chinezeşti şi pot exista probleme de traducere, dar se pare că preşedintele şi cofondatorul Xiaomi, Lin Bin ar fi declarat că Xiaomi va cumpăra BlackBerry. &nbsp; &Icirc;n...

Privim cu precauţie maximă această veste, mai ales că vine pe canale chinezeşti şi pot exista probleme de traducere, dar se pare că preşedintele şi cofondatorul Xiaomi, Lin Bin ar fi declarat că Xiaomi va cumpăra BlackBerry.

În ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri legate de interesul a diferite firme pentru achiziţia BlackBerry. Pe lista se aflau nume mari precum Microsoft şi Samsung, printre altele, dar şi Xiaomi mai nou. În vreme ce confirmă intenţia a cumpăra BlackBerry, oficialul Xiaomi a ţinut să menţioneze că firmă pe care a fondat-o nu are vreun interes legat de achizita HTC, aşa cum se zvonea de asemenea.

E foarte important să înţelegem nuanţele aici, mai ales că limba chineză tradusă cu Google Translate nu e de încredere. E o mare diferenţă între "Xiaomi ar fi interesată să cumpere BlackBerry", "Xiaomi va cumpăra BlackBerry" şi "Xiaomi va colabora cu BlackBerry". E drept că acapararea BB ar fi o lovitură de PR pentru Xiaomi, care şi-ar planta un pion mare de tot pe eşichierul pieţei vestice, unde nu s-a extins încă.

UPDATE: Prin intermediul departamentului de comunicare Xiaomi, aflăm că Lin Bin a rugat presa să nu răspândească zvonuri de tipul "Xiaomi va cumpăra BlackBerry", declarație care iată a fost percepută într-un alt mod, și răspândită la nivel global. Așadar, această achiziție posibilă a BlackBerry de către compania chineză este iarăși pusă sub semnul întrebării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×